Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

meer nieuws

Kijk op Krimpen - Reportage Lancering Bikkelsaus

5 april 2017 Video Correspondenten
artikel

24 Maart de landelijke lancering van 'Bikkelsaus' in Krimpen aan den IJssel.Een nieuwe video van onze video correspondent Kijk op Krimpen. Kijk op de website onder het menu foto/video of kijk naar deze en meer video's.

Krimpense LIONS zamelen ruim 862.000 DE Waardepunten in

3 april 2017 Dick de Klerk
artikel

Goed voor 1.626 pakken koffie voor Voedselbank Krimpen aan den IJssel – Bij de in februari door de Lionsclub Krimpen aan den IJssel georganiseerde inzamelingsactie zijn om precies te zijn 862.644 Douwe Egberts waardepunten opgehaald. . . .

Polder Eye

1 april 2017 Column Frank Drion
column

Polder Eye Eind deze week valt de beslissing: we maken van de Stormpolder ‘Polder Eye’, een permanente kermis met reuzenrad, hotel en horeca. Een gezellig winkelcentrum met kleine boetieks en ander eigentijds vertier, 24 uur, zeven . . .

LOK TV - Kijk op Boomfeestdag 2017

25 maart 2017 Video Correspondenten
artikel

Een videoreportage van de Lokale Omroep Krimpen van Boomfeestdag 2017. Krimpen aan den IJssel de groenste gemeente van Nederland.Een nieuwe video van onze video correspondent Kijk op Krimpen. Kijk op de website onder het menu foto/video of kijk . . .

Kijk op Krimpen - Verkiezingsbakfiets on Tour

25 maart 2017 Video Correspondenten
artikel

Een reportage over de verkiezingsbakfiets on tour en de Krimpense peiling op zaterdag 11 maart 2017.Een nieuwe video van onze video correspondent Kijk op Krimpen. Kijk op de website onder het menu foto/video of kijk naar deze en meer video's . . .

25 maart in Kijk op Krimpen

25 maart 2017 Dick de Klerk
artikel

Deze week in Kijk op Krimpen: Nationale boomfeestdag Krimpense maakt furore met 'bikkelsaus' 45 jaar Jeugdnatuurwacht Verbouwing Kinderboerderij afgerond Raadsleden voeren actie tegen babbeltrucs. En natuurlijk ook . . .

Nog meer nieuws...

kabelkrant

Het weer

27 april 2017

Koningsdag is het wisselend met zon, wolken en een bui met kans op hagel en onweer. In het noordwesten later meer bewolking. De temperatuur wordt ca. 11 graden. De wind is west tot noordwest, zwak tot matig, kracht 2 tot 4.

Vrijdag is het met 12 graden in de middag minder koud. Wolkenvelden worden afgewisseld met zon. Op veel plaatsen blijft het droog, lokaal valt wat regen.

Vijf KO's in Krimpen aan den IJssel

27 april 2017

Op woensdag 26 april 2017 om 10.30 uur heeft burgemeester M.W. Vroom vijf Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt.
Ter gelegenheid van Koningsdag 2017 heeft Zijne Majesteit de Koning benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau:
de heer W.G. Druenen, de heer P.A. Froon,
mevrouw J.M. van Genderen-de Jong,
de heer M.P. Kammeraat en de heer J. Schilt.
De uitreiking vond plaats in het raadhuis van Krimpen aan den IJssel. (zie foto)

KO s 2017

Steun voor de monarchie groeit weer

27 april 2017

Na het dieptepunt van vorig jaar, toen de steun voor de monarchie bleef steken op 65 procent, is er dit jaar weer een opleving.

70 procent van de Nederlanders zegt nu achter de onarchie te staan. Dat blijkt uit de koningsdagenquête die IPSOS uitvoerde voor de NOS.

Sliedrechtse (99) is oudste die lintje kreeg

27 april 2017

Mevrouw De Groot uit Sliedrecht is de oudste Nederlander die woensdag is benoemd in de Orde van Oranje Nassau. De vrouw is met haar 99 jaar met afstand de oudste die werd onderscheiden tijdens de jaarlijkse lintjesregen.

Mevrouw De Groot kreeg haar lintje, omdat ze zich al sinds 1936 als vrijwilliger inzet voor het Leger des Heils.

citroen broere no 2

Advies aan Amalia:maak ook fouten

27 april 2017

Willem-Alexander heeft in zijn jonge jaren zijn twijfels gehad over het koningschap. Hij wilde eerst zichzelf
"door en door leren kennen",zei hij in het gesprek met Wilfried de Jong ter gelegenheid van zijn 50e verjaardag.

"Daarom zeg ik vaak tegen Amalia: leer jezelf kennen. Ken je grenzen en ga eroverheen. Maak fouten, dat heb ik ook gedaan. Veel", zei de koning glimlachend.

Gesprek koning trok 4 mln. kijkers

27 april 2017

Het gesprek van Wilfried de Jong met koning Willem-Alexander dat gisteravond werd uitgezonden op televisie, is door bijna 4,3 miljoen mensen bekeken.

Het gesprek werd op twee zenders tegelijkertijd uitgezonden. Bij de NOS op NPO 1 keken 3.163.000 mensen. Nog eens 1.116.000 mensen volgden de uitzending op RTL4. De reacties op sociale media zijn merendeels postief

In de rij voor vijfduizend tompoucen

27 april 2017

Zijn ze nou de beste van de regio of niet? Maar als ze in Maassluis vanaf vijf uur 's ochtends in de rij staan voor de tompoucen van Koos Holtkamp, moet dat toch wel iets zeggen. "Het is niet te geloven", zegt de banketbakker zelf. "Maar ik denk dat het dus toch wel een lekkere tompouce is die we hier maken."Vijfduizend gaan er de winkel uit deze Koningsdag. Met acht man is Koos Holtkamp de hele nacht bezig geweest in het veertig vierkante meter kleine bakkerijtje. Met bladerdeeg, gele room en - uiteraard oranje - fondant.

'Advocaat en Gullit gaan aan de slag

27 april 2017

Dick Advocaat en Ruud Gullit gaan samen aan de slag bij het Nederlands Elftal. Dat meldt De Telegraaf donderdag.
Volgens het dagblad staan alleen nog enkele praktische zaken de afronding van de aanstelling van Advocaat als bondscoach in de weg.
Gullit wordt de rechterhand van de huidige coach van Fenerbahçe. De 54-jarige Amsterdammer had woensdag een gesprek met de KNVB en zal een belangrijke rol in de technische staf krijgen.

Meer kabelkrant...