Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

meer nieuws

Decennium Dick: Reacties op beoogde coalitie - gesprek met Mariëtte Bac (voormalig raadslid VVD)

13 april 2018 Dick de Klerk
artikel

Op de Facebookpagina 'Krimpen aan den IJssel' werden heel wat reacties geschreven omtrent het persbericht met de conclusies van de informateur. We zetten er hieronder een aantal op een rij: Mijn stem op Stem van Krimpen was gebasee . . .

2018-04-09 - LOK TV - Informateur stelt coalitie voor

12 april 2018 Video Correspondenten
artikel

Maandag 9 april werd de nieuwe coalitie voorgesteld naar aanleiding van de informatie periode door informateur Paul van den Eijnden. Een gesprek met de informateur en de 4 fractievoorzitters.Een nieuwe video van onze video correspondent LOK-TV. . . .

Mat’s Magic, een spectaculaire familieshow vol illusies en goocheltrucs!

11 april 2018 Sid B. Dane
artikel

Droom jij er ook van om een wereld binnen te stappen vol fantasieën en mysteries? Tijdens de spectaculaire en adembenemende familieshow ‘The Mystery of Magic’ zal Mat’s Magic Illusions, geassisteerd door zijn Diva’s o . . .

Informateur stelt coalitie voor van Stem van Krimpen, SGP, Leefbaar Krimpen en CDA (video-update)

9 april 2018 Dick de Klerk
artikel

Informateur Paul van den Eijnden geeft het advies dat Stem van Krimpen, SGP, Leefbaar Krimpen en het CDA samen de formatiefase ingaan en werken aan een coalitieakkoord. Dit is het resultaat van twee gespreksrondes die Van den Eijnden heeft ge . . .

Toespraak informateur Paul van den Eijnden

9 april 2018 Dick de Klerk
artikel

Live-registratie tijdens de persconferentie op het raadhuis op maandagmiddag 9 april, met de toespraak door informateur Paul van den Eijnden. In deze toespraak geeft hij uitleg geeft over het informatieproces wat na de gemeenteraadsverkiezing . . .

Geef een burgerhart voor een Burger-AED voor hulpverlener Jeanette Kruis

5 april 2018 Dick de Klerk
artikel

Vanavond in Decennium Dick een interview met Jeannette Kruis. Zij vertelt waarom ze een Burger-Aed nodig heeft. U kunt haar steunen door een burgerhart te geven, dit kunt u gratis regelen via deze website. Meer weten? Beluister hier het volled . . .

Nog meer nieuws...

kabelkrant

Het weer

23 april 2018

Maandag is er geregeld zon. Op de meeste plaatsen droog. hagel. Het wordt ca. 16 graden. De wind is westelijk, matig tot vrij krachtig, kracht 3 tot 5.

Dinsdag is het bewolkt en soms druilerig in het noorden, maximale temperatuur ca. 13 graden.

Schade aan treinen door supporters

23 april 2018

Voetbalsupporters hebben gisteren vernielingen gepleegd in twee treinen, in de buurt van Rotterdam Centraal. Ze hebben volgens ProRail een coupé in een van de treinen vernield. Bij de andere gooiden ze een rookbom naar binnen. Bij welke club de daders horen en hoe groot de schade is, is nog niet bekend. ProRail noemt de verantwoordelijken "een stel malloten".

Huldiging bekerwinnaar live bij RTV Rijnmond

23 april 2018

Feyenoord wordt maandag om 14:00 uur in de Kuip gehuldigd voor de dertiende bekerzege in de clubhistorie. Natuurlijk is RTV Rijnmond erbij en zenden we live uit op radio en tv. Ook op onze website en sociale media hoef je niets van missen van het feest.

Om 13:10 uur start op TV Rijnmond de uitzending en kun je live de huldiging volgen.

Bijna 40 aanhoudingen bij bekerfinale

23 april 2018

Zeker 37 mensen zijn zondag na de bekerfinale in de Kuip opgepakt.
De politie heeft ze meegenomen voor kleine vergrijpen als openbare dronkenschap, vuurwerkbezit en belediging, zegt een politiewoordvoerder.

Met speelgoedwapen door Koopgoot

23 april 2018

Een man heeft zondagmiddag in het centrum van Rotterdam voor onrust gezorgd door met een nepvuurwapen rond te lopen. De man liep rond 16:00 uur in de Koopgoot (Beurstraverse) met iets wat leek op een wapen. Toen de politie de man vond, bleek het te gaan om een speelgoedwapen. "Het betrof een vader die heel onhandig dat ding vasthield voor een van zijn jonge kinderen", zegt een van de agenten die een kijkje ging nemen. De politie noemt het op Twitter een 'domme actie' van de man, maar heeft hem geen boete gegeven of aangehouden.

citroen broere no 6

Menukaart levert 114.000 euro op

23 april 2018

In Groot-Brittannië is een menukaart van het schip Titanic geveild. Het gaat om de menukaart van de allereerste maaltijd die werd geserveerd aan boord. Het document leverde 114.000 euro op. Op het menu van 2 april 1912 staat onder meer lamsvlees met muntsaus. Het werd gegeten op de eerste dag van de proefvaarten van het schip. Tweede officier Charles Lightoller gaf op 10 april - de dag van het vertrek in Southampton - de menukaart aan zijn vrouw als souvenir.Vijf dagen later zonk de Titanic.

Politie stopt konijn in de cel

23 april 2018

Agenten in de Krimpenerwaard hebben zaterdag een konijn opgesloten in een politiecel. Ze waren het dier tegengekomen tijdens een surveillance op de Lekdijk-West in Bergambacht.De agenten wilden op zoek gaan naar de eigenaar, maar kregen een spoedmelding. Of 'ie wilde of niet: 'Flappie' moest mee in de auto. "Het konijn vond het rijden met toeters en bellen superleuk en is een stuk stoerder geworden", schrijft de politie op Facebook.
Het konijntje is daarna tijdelijk opgesloten in een cel. Als de eigenaar zich niet meldt, zal hij worden opgehaald door de Dierenambulance.

Programma Koningsdag in Krimpen

23 april 2018

Het programma voor Koningsdag 2018 in Krimpen aan den IJssel is te raadplegen op www.trouwaanoranjekrimpen.nl .

Voor het eerst dit jaar komt er geen boekje uit; mede gezien de te hoge kosten en digitalisering is overgestapt op een website.

Workshop Goochelen op Koningsdag

23 april 2018

Op Koningsdag 27 mei a.s. geeft Janse Heijn drie bijzondere workshop voor kinderen en jongeren, waarin hij een paar toegankelijke maar verrassende trucs uitlegt en aanleert.
Per workshop is er plek voor 10 deelnemers. Deze zijn vrij toegankelijk en vinden plaats in De Tuyter. Workshop ronde 1: leeftijd 8 tot 11 jaar van 13.00 uur tot 13.45 uur; Workshop ronde 2: leeftijd 8 tot 11 jaar van 14.00 uur tot 14.45 uur en Workshop ronde 3: leeftijd 12 tot 17 jaar van 15.00 uur tot 15.45 uur.

Meer kabelkrant...