Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Tekstkar vraagt om naaktfotos

13 mei 2017 Alfons Schramm Happy Hour

tekstkarnaakt In Eindhoven heeft een tekstkar langs de weg geleid tot hilariteit bij voorbijgangers. Om de paar seconden verscheen de tekst "send nudes" op de kar. Vermoedelijk was de kar gesaboteerd door een slimme grappenmaker, zegt de eigenaar, bouwbedrijf Heijmans.
Heijmans had de tekstkar neergezet om weggebruikers te attenderen op een gewijzigde verkeerssituatie. De Hondsruglaan is van 15 tot 24 mei gefaseerd dicht, luidde de boodschap.
Zondagochtend merkten voorbijgangers echter dat die tekst om de paar seconden werd afgewisseld met een verzoek om naaktfoto's op te sturen. Voorbijgangers reageerden verbaasd en maakten grappen, meldt Omroep Brabant.
Volgens Heijmans kan iemand met verstand van dit soort karren de tekst ter plekke aanpassen. Waarschijnlijk heeft een lolbroek dat in dit geval gedaan, zegt een woordvoerder.
Het bedrijf heeft ondertussen een monteur naar de tekstkar gestuurd om het schunnige verzoek te verwijderen. Hij zal de kar dan meteen dusdanig aanpassen dat dit soort acties in de toekomst niet meer mogelijk is, zegt Heijmans. Maar het is wel een beetje komisch, hihi.


In deze Happy Hour draaien we lekkere muziek en gaan we iemand bellen over het mogelijke (!) kampioenschap van Feyenoord. 


De LOKSCHIJF is:  Mama - Jonas Blue ft. William Singe.Mama_Jonasblue Jonas Blue (2augustus 1989, Londen, Brits dj en producer) haalt zijn muzikale aanknopingspunten uit een combinatie van pop en dance. Als inspiratiebronnen noemt hij Felix Jaehn, Lost Frequencies en Kygo en de klanken van de tropical house die ze produceren.
Met "Fast Car" (origineel een nummer van Tracy Chapman uit 1988) blaast hij één dan de favoriete nummers van zijn moeder nieuw leven in. Het levert hem, en Dakota die de vocalen verzorgde, begin 2016 zijn eerste hit op. "Perfect Strangers", met daarop de stem van JP. Cooper, komt later dat jaar ook in de hitparades. In oktober verschijnt "By your Side", waarop de Londense zangeres Raye voor de vocalen zorgt. 
 In 2017 werkt Jonas Blue samen met de Australische zanger William Singe op de track "Mama" dat deze week LOKSCHIJF is.


Veel luisterplezier!

Ander nieuws van Happy Hour

Pas op: spijkerbroek met gaten heel verraderlijk in de zon

Vrouw trouwt slechts vijf dagen nadat krokodil haar arm afbijt

VRIJHEID

Je verloren sokken zijn echt verdwenen en wel hiernaartoe

Zweedse producer en dj Avicii (28) overleden

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour